projektet ne faze investimi - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Projektet ne faze investimi

 1. Sistemim Asfaltim Rruget Lidhese te Bregdetit ( Llogara – Sarande) / Loti 1
 2. Sistemim Asfaltim   Rruga   Tre Urat – Leskovik
 3. NdertimI i Rruges sekondare Vidhas – Kombinati Metalurgjik
 4. Ndertim Unaza e Re e Tiranes ( segmenti Komuna e Parisit – Shkolla Teknologjike , pjesa e mbetur km 0,000- 0,640)
 5. Ndërtim Rruga Unaza e Re e Tiranës
 6. Ndërtim Rruga By-Pass Plepa-Kavajë-Rrogozhinë / Loti 9
 7. Ndërtim Rruga By-Pass Plepa-Kavajë-Rrogozhinë / Loti 10
 8. Ndërtim Rruga By-Pass Plepa-Kavajë-Rrogozhinë / Loti 11
 9. Ndertim nyja lidhese e rruges  Milot – Lezhe – Rreshen – Thumane
 10. Ndërtim Rruga Milot – Fushë Krujë (dublimi i superstradës) / Loti 3
 11. Ndërtim Rruga Kardhiq – Delvinë / Loti 1, dhe Shtesa e Kontratës
 12. Ndërtim Rruga Porto Romano / Loti.1
 13. Ndertimi Unaza e re  e Tiranes ( Segmenti Komuna e Parisit Rruga e Kavajes) / Loti 1
 14. Sistemim Asfaltim Rruga Librazhd – Qafe Stude, Loti 3
 15. Rikonstruksion Segmenti Rrugor Koder – Kamez – Tapize
 16. Ndertim Rruga Kukes – Morine (dy viaduktet ) (dublimi ) Loti 2
 17. Ndertim Rruga Kukes – Morine (vepra arti te medha) (dublimi ) Loti 1
 18. Riveshje Sistemim Asfaltim Elbasan – Banje Loti 3
 19. Ndertimi Unaza e re e Tiranes ( Segmenti Komuna e Parisit – Rruga e Kavajes) Loti 1
 20. Permiresimi i shtresave rrugore dhe i sinjalistikes segmenti rrugor Fushe Kruje – Thumane
 21. Riveshje dhe Sistemim Asfaltim Rruga Elbasan – Banjë, Loti 1
 22. Ndertim Rruga e Divjakes(vazhdimi)
 23. Sistemim asfaltim e masa inxhinierike ne km 21+050, ne rrugen Qafe Thane-Lin-Pogradec
 24. Sistemim asfaltim rruga Korçë-Ersekë, Lot 1
 25. Masa Inxhinierike në Segmentin Rrugor Buzuq-Çorovodë
 26. Ndertim i Aksit rrugor Skrapar – Permet Loti 1
 27. Ndertimi i rruges se Unazes se Jashtme Tirane, pjesa Verilindore (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit ) Loti 3