Kabineti - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Kabineti

Sindi Dushku

Drejtor i Kabinetit

Matilda Kërçaku

Këshilltar i Ministrit

Florion Serjani

Këshilltar i Ministrit

Ermal Nufi

Këshilltar i  Ministrit

Ani Hasa

Këshilltar i Ministrit

Gentian Liko

Këshilltar i Ministrit

Genci Terpo

Këshilltar i Ministrit

Klea Hasanbelliu

Këshilltar i Ministrit