Nënshkruhet Memorandumi për Projektin e Depozitimit nëntokësor të Gazit Natyror në zonën e Dumresë - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 04/03/2021

Nënshkruhet Memorandumi për Projektin e Depozitimit nëntokësor të Gazit Natyror në zonën e Dumresë