Balluku inspekton punimet për ujësjellësin e Udenishtit dhe Memlishtit në Pogradec - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 25/02/2021

Balluku inspekton punimet për ujësjellësin e Udenishtit dhe Memlishtit në Pogradec