Balluku inspects the works for the water supply of Udenisht and Memlisht in Pogradec - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 25/02/2021

Balluku inspects the works for the water supply of Udenisht and Memlisht in Pogradec