Zhvillohet testi i parë për procedurën e ulje-ngritjeve të avionëve në aeroportin e Kukësit - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 03/03/2021

Zhvillohet testi i parë për procedurën e ulje-ngritjeve të avionëve në aeroportin e Kukësit