The new electric substation in Çorovodë, Çinari: 12 thousand inhabitants benefited - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 24/02/2018

The new electric substation in Çorovodë, Çinari: 12 thousand inhabitants benefited

Sorry, this entry is only available in English.