Punimet për urën e re të Tapizës, Balluku: Kemi marrë masat për të garantuar qarkullim normal - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 02/03/2021

Punimet për urën e re të Tapizës, Balluku: Kemi marrë masat për të garantuar qarkullim normal