Nënshkruhet marrëveshja, TAP do të ndërtojë pikën e parë të daljes së gazit në Fier - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 06/07/2021

Nënshkruhet marrëveshja, TAP do të ndërtojë pikën e parë të daljes së gazit në Fier