Ministri Gjiknuri: Ja e vërteta mbi çështjen CEZ - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 08/10/2015

Ministri Gjiknuri: Ja e vërteta mbi çështjen CEZ

7276

Fjala e Ministrit Gjiknuri në Kuvend për debatin mbi CEZ

I nderuar Z.Kryetar,

Të nderuar deputetë,

Gjatë seancës së fundit, ky parlament u provokua në një debat të panevojshëm, të nxitur nga instikte primitive politike ‘alla haxhi qamileske’ të tipit ‘dum babën”. Një debat për gjoja hetim penal ndërkombëtar për të ashtëquajturën ‘aferën CEZ’.

Fjala ne parlament per CEZ