Hapet për qarkullimin e automjeteve tuneli numër 5 në nyjen “Shqiponja” - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 03/09/2021

Hapet për qarkullimin e automjeteve tuneli numër 5 në nyjen “Shqiponja”