Gati ndërhyrja për rehabilitimin e rrëshqitjeve të rrugës në Radhimë dhe Borsh - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 28/05/2021

Gati ndërhyrja për rehabilitimin e rrëshqitjeve të rrugës në Radhimë dhe Borsh