Balluku në bypass-in e Vlorës: Po punohet me tre turne, gati në afatin e premtuar - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 08/07/2021

Balluku në bypass-in e Vlorës: Po punohet me tre turne, gati në afatin e premtuar