Ankand ndërkombëtar për impiantin më të madh fotovoltaik në Vlorë/Ftesë për Ofertë - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 03/08/2018

Ankand ndërkombëtar për impiantin më të madh fotovoltaik në Vlorë/Ftesë për Ofertë

Sorry, this entry is only available in AL.