Unaza e Re, Balluku: Dy lote vazhdojnë sipas procedurave, shpronësimet sipas ligjit - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 05/02/2019

Unaza e Re, Balluku: Dy lote vazhdojnë sipas procedurave, shpronësimet sipas ligjit

Sorry, this entry is only available in AL.