Fjala e Ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë z.Damian Gjiknuri gjatë takimit me donatorët për reformën e ujit - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 23/11/2017

Fjala e Ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë z.Damian Gjiknuri gjatë takimit me donatorët për reformën e ujit

Sorry, this entry is only available in AL.