BERZH shpall kompaninë fituese për ndërtimin e hekurudhës Tiranë-Rinas-Durrës - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 28/10/2020

BERZH shpall kompaninë fituese për ndërtimin e hekurudhës Tiranë-Rinas-Durrës

Sorry, this entry is only available in AL.