Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes Albgaz dhe kompanisë spanjolle ENAGAS - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 04/10/2022

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes Albgaz dhe kompanisë spanjolle ENAGAS

Sorry, this entry is only available in AL.