Ministrja Balluku dhe ambasadorja Kim në zonën ku do të ndërtohet HEC Skavica - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 02/10/2021

Ministrja Balluku dhe ambasadorja Kim në zonën ku do të ndërtohet HEC Skavica

Sorry, this entry is only available in AL.