Ministrja Balluku lançon projektin për dixhitalizimin e arkivave tekniko-shkencore - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 01/03/2019

Ministrja Balluku lançon projektin për dixhitalizimin e arkivave tekniko-shkencore

Sorry, this entry is only available in AL.