HEC Skavica, nënshkruhet kontrata e fazës 1 mes KESH dhe Bechtel - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 05/07/2021

HEC Skavica, nënshkruhet kontrata e fazës 1 mes KESH dhe Bechtel

Sorry, this entry is only available in AL.