Fjala e zëvendëskryeministres, njëherësh Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku, gjatë Samitit të Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 06/12/2022

Fjala e zëvendëskryeministres, njëherësh Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku, gjatë Samitit të Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Sorry, this entry is only available in AL.