Fjala e zëvendëskryeministres, njëherësh Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku, gjatë prezantimit të projektit të portit të Porto Romanos - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 12/12/2022

Fjala e zëvendëskryeministres, njëherësh Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku, gjatë prezantimit të projektit të portit të Porto Romanos

Sorry, this entry is only available in AL.