Aksioni për kontrollin e HEC-eve, ministrat Balluku e Klosi dëgjesë publike me banorët e Labinot Mal - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 07/02/2019

Aksioni për kontrollin e HEC-eve, ministrat Balluku e Klosi dëgjesë publike me banorët e Labinot Mal

Sorry, this entry is only available in AL.