Zgjidhen problemet teknike, rruga Kukës-Morinë gati përpara sezonit turistik - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 04/05/2019

Zgjidhen problemet teknike, rruga Kukës-Morinë gati përpara sezonit turistik