Në kantierin e hekurudhës Tiranë-Durrës me Presidenten e KE-së - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 27/10/2022

Në kantierin e hekurudhës Tiranë-Durrës me Presidenten e KE-së