OSHEE investim 1 miliard lekë në Tiranë, Balluku: Ulim humbjet në rrjet - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 07/05/2019

OSHEE investim 1 miliard lekë në Tiranë, Balluku: Ulim humbjet në rrjet