Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit në fushën e Minierave dhe Energjisë - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 02/09/2022

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit në fushën e Minierave dhe Energjisë