Ndërtimi i ujësjellësit të ri të Durrësit përfundon në 30 qershor, Balluku: Përfitojnë jo vetëm banorët e qytetit, por dhe zonat rurale - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 19/05/2019

Ndërtimi i ujësjellësit të ri të Durrësit përfundon në 30 qershor, Balluku: Përfitojnë jo vetëm banorët e qytetit, por dhe zonat rurale