Hapet për qarkullimin e automjeteve segmenti i ri rrugor Palasë-Dhërmi - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 26/08/2022

Hapet për qarkullimin e automjeteve segmenti i ri rrugor Palasë-Dhërmi