Balluku merr pjesë në Këshillin Ministerial të Komunitetit të Transportit - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 18/05/2022

Balluku merr pjesë në Këshillin Ministerial të Komunitetit të Transportit