Balluku në Kukës, viziton një biznes fason dhe inspekton institucionet që ofrojnë shërbime për qytetarët - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 05/05/2019

Balluku në Kukës, viziton një biznes fason dhe inspekton institucionet që ofrojnë shërbime për qytetarët