Tarifa në Rrugën e Kombit, Shkreli bashkëbisedon me banorët në Tropojë - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 12/04/2018

Tarifa në Rrugën e Kombit, Shkreli bashkëbisedon me banorët në Tropojë

Sorry, this entry is only available in AL.