Zv.ministri Shkreli takime në Has dhe Kukës, konsultime për tarifën e Rrugës së Kombit - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 13/04/2018

Zv.ministri Shkreli takime në Has dhe Kukës, konsultime për tarifën e Rrugës së Kombit

Sorry, this entry is only available in AL.