Statusi, Gjiknuri interpelancë me minatorët: Grup pune bashkë me sindikatat për draftin - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 16/04/2018

Statusi, Gjiknuri interpelancë me minatorët: Grup pune bashkë me sindikatat për draftin

Sorry, this entry is only available in AL.